Mn-VAP MANGANLI GÜBRE ÇÖZELTİSİ (Mangan Sülfat İçerikli)
Ürün Grupları
-
Zirai İlaçlar
-
Akarisitler
- Fungisitler
- Herbisitler
- İnsektisitler
- Bitki Gelişim Düzenleyicileri
-
Yağlar
-
Diğer Ürünler
-
Gübreler
- FERRIVAP (Demir Şelatı - EDDHA)
- VAPMIX ( Mikro Bitki Besin Maddeleri Karışımı )
- B-VAP (BORON ETANOL AMİN)
- Mg-VAP (Magnezyum Sülfat Çözeltisi)
- Mn EDTA-VAP (MANGAN SELATI - EDTA)
- Mn-VAP MANGANLI GÜBRE ÇÖZELTİSİ (Mangan Sülfat İçerikli)
- Zn-VAP (ÇINKO SELATI - EDTA)
- Zn-VAPAX ÇİNKOLU GÜBRE SÜSPANSİYONU (Çinko Oksit İçerikli)
- Çevre Sağlığı Ürünleri (İthal)
- BİTKİ GELİŞİM DÜZENLEYİCİLERİ
-
ÇEVRE SAĞLIĞI ÜRÜNLERİ (İmal)
-
Akarisitler
KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI VE MİKTARI:
UYARILAR:
Imalatçı firma, tavsiyelerine uyularak kullanıldıgında ürünün kalitesini garanti eder. Ancak hatalı kullanım ve karısımdan dolayı dogabilecek olumsuzluklar firmanın garantisi dısındadır. Hatalı kullanım ve depolama sartlarından kaynaklanabilecek sorunlar kullanıcının sorumlulugundadır.
DEPOLAMA ŞARTLARI:
Orijinal ambalajında normal sartlar altında (Serin ve kuru yerlerde ) muhafaza ediniz. Ürünü direkt günes ısıgına maruz bırakmayınız. Normal Sartlarda en az 3 yıl süre ile fiziksel ve kimyasal özelliklerini muhafaza eder. Depolama sıcaklıgı +5/+35 °C arasındadır.
Piyasaya sunacağımız ürün üzerindeki etiket bilgisinin aynısının olacağını taahhüt eder aksinin tespiti halinde 7223 sayılı kanuna göre hakkımızda yapılacak cezai iilemleri peşinen kabul ederiz.
ÜRÜNLER | UYGULAMA DÖNEMI | TOPRAKTAN UYGULAMA (Damlama Sulama ile) Dekara |
YAPRAKTAN UYGULAMA 100 Litre Suya |
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Çilek vb) | Fideler şaşırtıldıktan bir hafta sonra başlayarak meyve olgunlaiana kadar 3-4 uygulama yapılır | 1-2 L (1,2-2,2 kg) /da | 100-200 ml (110-220 g) |
YAPRAGI YENEN KIŞLIK SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb) | Vejatasyon süresince 3-4 uygulama | 1-2 L (1,2-2,2 kg) /da | 100-200 ml (110-220 g) |
YUMRULU BİTKİLER (Şekerpancarı, Patates, Soğan, Sarımsak v.b) | Çapadan sonra bir uygulama 15-20 gün sonra ikince uygulama |
1-2 L (1,2-2,2 kg) /da | 100-200 ml (110-220 g) |
Kavun, Karpuz, Kabak | Kol atımında, meyve tutumunda 3-4 uygulama | 1-2 L (1,2-2,2 kg) /da | 100-200 ml (110-220 g) |
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik, Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ vb) |
Vejatasyon süresince 3-4 uygulama | 1-2 L (1,2-2,2 kg) /da | 100-200 ml (110-220 g) |
Muz | Fide dikiminden bir ay sonra başlayarak doğuma kadar 3-4 uygulama | 1-2 L (1,2-2,2 kg) /da | 100-200 ml (110-220 g) |
ENDÜSTRI BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçegi vb) | Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama | 1-2 L (1,2-2,2 kg) /da | 100-150 ml (110-165 g)/dekar |
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye Mercimek, Soya vb) | Gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama | 1-2 L (1,2-2,2 kg) /da | 100-150 ml (110-165 g)/dekar |
TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb) | Kardeşlenme ve sapa kalkma döneminde iki uygulama | 1-2 L (1,2-2,2 kg) /da | 100-150 ml (110-165 g)/dekar |
1000 ml= 1097 g
Bu degerler tavsiye niteligindedir. Uygun dozlar tarımsal analiz sonuçlarına göre teknik bilgi sahibi olan kisilerce belirtilebilir. Tavsiye edilen kullanım miktarını asmayınız.UYARILAR:
- Kullanmadan önce etiketi okuyunuz.
- Koruyucu eldiven ve maske kullanınız.
- Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz.
- Deri ve göz ile temasından kaçınınız ve teması halinde bol su ile yıkayınız.
- Toprak ve/veya yaprak analizi yaptırılarak gübre kullanılması tavsiye edilir.
- Kullanılmıs olan bos ambalajları baska amaçlarla kullanmayıp imha ediniz.
- Asla uygun doz oranını asmayınız ve sadece gerekli yerlerde kullanınız.
Imalatçı firma, tavsiyelerine uyularak kullanıldıgında ürünün kalitesini garanti eder. Ancak hatalı kullanım ve karısımdan dolayı dogabilecek olumsuzluklar firmanın garantisi dısındadır. Hatalı kullanım ve depolama sartlarından kaynaklanabilecek sorunlar kullanıcının sorumlulugundadır.
DEPOLAMA ŞARTLARI:
Orijinal ambalajında normal sartlar altında (Serin ve kuru yerlerde ) muhafaza ediniz. Ürünü direkt günes ısıgına maruz bırakmayınız. Normal Sartlarda en az 3 yıl süre ile fiziksel ve kimyasal özelliklerini muhafaza eder. Depolama sıcaklıgı +5/+35 °C arasındadır.
Bakanlık Lisans No: | 2132 | Net Ağırlık: | 1 L = 1,1 kg |
Bakanlık Tescil No: | 2024TK10161 | Üretim Tarihi: | - |
Parti No: | - | Son Kullanma Tarihi: | Üretim tarihinden itibaren 3 yıldır |
Piyasaya sunacağımız ürün üzerindeki etiket bilgisinin aynısının olacağını taahhüt eder aksinin tespiti halinde 7223 sayılı kanuna göre hakkımızda yapılacak cezai iilemleri peşinen kabul ederiz.
Ürün Bilgisi
Etiket
PDF